Taraf- tar-umar


Besiktas-Kayseri macinin oncesinde, Besiktas taraftarlarinin yaptiklari mesale sovunun ardindan,
polisin matematikten yoksun orantisiz anlamsiz mudahelesi sonucunda yine istenmeyen (bu da nasil bir laf,nasil bir kilise cumleyse) olaylar,goruntuler....


Macin sonucunu konusmayi daha cok isterdim burada,Besiktasin sampiyonluga kosusunu anlatmak isterdim ancak taraftarlarin onune joplarla,biber gazlariyla,kalkanlarla,sarkanlarla,sularla,sellerle gectikleri gibi maalesefde macin onune de gecti kolluk kuvvetleri.

Herseyi anlayabilirim ama,kucucuk cocuklarin,yaslilarin v.s vazgectim yav,ne fark var... hepsi "insan" iste,o kadar kalabiligin icine biber gazi atmak tayzikli (su kelimenin yazilisini ogrenemedim gitti)su sikmak nasil bir mudafaa yontemi,isin enterasan taraflarindan birisi de herkes Besiktasli,kimi kimden neyi neyden korumak icin yapilmis bir olay sanirim onlar bile anlamadi..

Garip olaylar yasaniyor zaman zaman bu ulkede,yoksa herzaman mi? yok yok daha o kadar umutsuz degilim...



Carsi'nin sevilen simalarindan Cem Yakiskan'in taraftarin ve panzerin onunde durusu,son donemlerde unutulan Besiktaslilik durusunu bir kez daha taraftarlara gosterdi.Tek basina durmasindan alinacak cok ders var.

Deixe aqui seu comentario :

0 comments to “ Taraf- tar-umar ”

Post a Comment